Επιτυχίες των παλαιστών του Ημαθίωνα στο Donau-Cup της Γερμανίας

2016-06-18 18:58

Στο 8ο Διεθνές Τουρνουά ελευθέρας πάλης Donau-Cup που διοργανώθηκε σήμερα 18 Ιουνίου 2016 στην πόλη Tuttlingen της Βάδης-Βυρτεμβέργης συμμετείχαν δύο (2) αθλητές του Ημαθίωνα Αλεξάνδρειας, διευρύνοντας έτσι την ακτίνα δράσης του συλλόγου.

 

Στην δυνατή, όπως θεωρείτε, ετήσια αθλητική διοργάνωση συμμετείχαν 240 αθλητές από 7 χώρες. Από ελληνικής πλευράς η συμμετοχή των αδελφών Παπασταματίου απέφερε ένα χρυσό μετάλλιο και μια 4η θέση.

 

Αναλυτικότερα:

  • Παπασταματίου Κωνσταντίνος 1ος στα 33 κιλά της ηλικιακής κατηγορίας του 2005
  • Παπασταματίου Θωμάς 4ος στα 29 κιλά της ηλικιακής κατηγορίας του 2007

 

Τον ρόλο του προπονητή ανέλαβε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου και πατέρας των αθλητών Σταμάτης Παπασταματίου, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, παλιός πρωταθλητής και προπονητής στο τμήμα πάλης του Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας «Ο Αλκέτας».

Άλλη μια διάκριση και για τον ξενιτεμένο αθλητή του συλλόγου μας Αποστολίδη Άγγελο, ο οποίος αγωνίστηκε υπό την καθοδήγηση του πατέρα του Θεόδωρου Αποστολίδη με το TSV Musberg e.V. (σωματείο στο οποίο προπονείται στη Γερμανία), στα 54 κιλά της ηλικιακής κατηγορίας του 2005 κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.

Τα συγχαρητήρια της Διοίκησης δέχτηκε η ολιγάριθμη αποστολή, με την δέσμευση την επόμενη χρονιά στην σημαντική αυτή διοργάνωση η ομάδα να συμμετάσχει με όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές.