Ο Ημαθίων στο διεθνές Camp πάλης «Meteora Wrestling Academy»

2017-07-17 14:12

Επέστρεψαν από το διεθνές Camp πάλης «Meteora Wrestling Academy» οι αθλητές και αθλήτριες του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων».

Οι Γεωργία Γκουγκούδη ΓεωργίαΘεόδωρος ΖαφειρόπουλοςΝικόλαος Πόλος και Βασιλική Πόλου συνοδευόμενοι από τον έναν εκ των προπονητών του συλλόγου Χαράλαμπο Κουκλίδη συμμετείχαν στην φιλόδοξη αυτή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καλαμπάκας από τις 6 έως τις 16 Ιουλίου 2017.

     

Η αθλήτρια Γεωργία Γκουγκούδη συμμετείχε ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Πάλης Κορασίδων, η οποία στα Μετέωρα υλοποίησε παράλληλα με το «Meteora Wrestling Academy» υπό την καθοδήγηση των ομοσπονδιακών προπονητών Χριστοδουλάκη Ανδρέα και Δεσκουλίδη Παράσχου, το τελικό στάδιο της προετοιμασίας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα φιλοξενηθεί στην Βοσνία από τις 24 έως και τις 30 Ιουλίου.

     

Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες της ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης, 65 σε σύνολο, συμμετείχαν σε εργομετρικό έλεγχο από ένα επιτελείο εκλεκτών επιστημόνων του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Τη διοργάνωση είχε ο Αθλητικός Παλαιστικός Σύλλογος Τρικάλων (ΑΠΣ Τρίκαλα) σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης Αθλητών Παλαίστρα (ΚΕΑΠ) και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛΟΠ) και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, του Δήμου Καλαμπάκας, του Δήμου Τρικκαίων, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Τρικάλων, του Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Δικτύου Διαχείρισης Πολιτισμού.