Τέσσερεις οι προκρίσεις του Ημαθίωνα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, εφήβων & νεανίδων

2014-02-24 18:40

Τέσσερεις οι προκριθέντες του Ημαθίωνα μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών φάσεων του φετινού Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων.

Πιο συγκεκριμένα ο Δρομπουλιανούδης Ραφαήλ κατετάγει 3ος στα 46 κιλά ελευθέρας πάλης παίδων στην Α’ προκριματική φάση του πρωταθλήματος που φιλοξενήθηκε στον Ευρωπό (Κιλκίς) στις 15 Φεβρουαρίου 2014.

Στην ίδια διοργάνωση προκρίθηκαν για την τελική φάση ο Κίρτσογλου Πασχάλης (3ος) στα 55 κιλά ελευθέρας εφήβων και η Μπαργιάννη Μαρία (2η) στα 51 κιλά ελευθέρας νεανίδων.

Στην Β’ προκριματική φάση, στο Ολυμπιακό κέντρο πάλης των Άνω Λιοσίων στις 23 Φεβρουαρίου, κατάφερε τελικώς να πάρει την πρόκριση για την τελική φάση ο Δημοσθένης Γκουγκούδης καθώς στην Α’ φάση από λάθη τακτικής αποκλείστηκε. Ο αθλητής του Ημαθίωνα κατετάγει 2ος στα 100 κιλά ελευθέρας παίδων.

Η τελική φάση του Πανελληνίου εφήβων και νεανίδων θα γίνει στο Ίλιον (Αττική) στις 22 Μαρτίου ενώ αντιστοίχως για τους παίδες και τις κορασίδες στην Πτολεμαΐδα μια εβδομάδα αργότερα (29/03).

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές για την επίδοσή τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στην τελική φάση.