Χάλκινη η Γκουγκούδη στην Κωστάντζα!

2021-09-27 09:00

Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, η Δ’ και τελευταία φάση του Παγκόσμιου πρωταθλήματος πάλης στην άμμο του 2021 με την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου από την αθλήτρια του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων», Γεωργία Γκουγκούδη.

Έπεσε πανηγυρικά και με μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα η αυλαία του φετινού Παγκοσμίου πρωταθλήματος πάλης στην άμμο ανδρών και γυναικών το οποίο από το 2019 διεξάγεται σε τέσσερις φάσεις.

Στην 4η και τελευταία φάση του πρωταθλήματος που φιλοξενήθηκε στην Κωστάντζα της Ρουμανίας η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επανέλαβε την επιτυχία της 3ης φάσης, που διεξήχθη προ δύο εβδομάδων στην Κατερίνη, κατακτώντας και εδώ την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 60 κιλών.

Με την ολοκλήρωση και των τεσσάρων φάσεων καταρτίστηκε ο πίνακας παγκόσμιας κατάταξης για το 2021 που βρίσκει την Γκουγκούδη στην 5η θέση, διόλου ευκαταφρόνητη επίδοση καθώς η αθλήτριά μας συμμετείχε λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων στις δύο από τις τέσσερις συνολικά φάσης.

"Συγχαίρουμε την αθλήτρια μας για μια ακόμη επιτυχία και ευχόμαστε την επόμενη σεζόν να καταφέρει να συμμετάσχει σε όλες τις φάσης και να σημειώσει, τόσο αυτή όσο και οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας, μεγαλύτερες επιτυχίες", δήλωσε εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου ο πρόεδρος κ. Τσακυρίδης Ελευθέριος, ο οποίος συνεχίζοντας είπε "Ελπίζουμε ότι με αφορμή τις επιτυχίες του Αποστολίδη και της Γκουγκούδη αλλά και την πολύ καλή πορεία του Νίκου Πόλου με την κατάκτηση της 5ης Πανευρωπαϊκής θέσης η τοπική αρχή να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στο άθλημα μας, που χρόνια τώρα φέρνει επιτυχίες στην πόλη μας".