Χρυσό μετάλλιο για τον Άγγελο Αποστολίδη στο Γερμανικό πρωτάθλημα

2016-01-31 22:39

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Άγγελος Αποστολίδης του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «ο Ημαθίων», στο Πρωτάθλημα Βάδης - Βυρτεμβέργης που διεξήχθη το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στην πόλη του Heilbronn.

Ο αθλητής μας, ο οποίος τα τελευταία 3 χρόνια ζει με την οικογένειά του στην Γερμανία προπονείται στον TSV Musberg, σύλλογο με τον οποίο και συμμετέχει σε διοργανώσεις στο Γερμανικό πρωτάθλημα.

Στην διοργάνωση, η οποία είναι η σημαντικότερη του Ομόσπονδου κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης στην ηλικιακή κατηγορία των παμπαίδων, συμμετείχαν 27 σωματεία με 222 συνολικά αθλητές. Ο Αποστολίδης αγωνίστηκε στην κατηγορία των 56 κιλών ελευθέρας στην ηλικιακή κατηγορία C (γεννηθέντων 2004-2005) όπου και επικράτησε επί των αντιπάλων του με τρεις πτώσεις και μια νίκη στα σημεία σε ισάριθμες αναμετρήσεις της κατηγορίας του.

Μόνο τυχαία δεν είναι η επίδοση αυτή καθώς ο συντοπίτης μας, στην έως τώρα πορεία του με την ομάδα του TSV Musberg, έχει στην συλλογή του 28 χρυσά, 3 αργυρά και 2 χάλκινα σε τοπικά και διεθνή τουρνουά στα οποία συμμετείχε αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι συναθλητές του από την Ελλάδα τον συγχαίρουν για άλλη μια επιτυχία και του εύχονται πάντα τέτοια.