Διεθνείς διακρίσεις για τους παλαιστές της Αλεξάνδρειας!

2021-11-01 11:33

Ολοκληρώθηκαν χθες 31 Οκτωβρίου το Βαλκανικό και το Μεσογειακό πρωτάθλημα πάλης που πραγματοποιήθηκαν στην Ξάνθη το προηγούμενο τετραήμερο, με την κατάκτηση 4ρων μεταλλίων για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων»

Οι διακρίσεις των Αλεξανδρινών αθλητών και αθλητριών στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα πάλης παίδων/κορασίδων:
Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Άγγελος Αποστολίδης στα 80κιλά ελευθέρας πάλης, ενώ ο Ευστάθιος Ξενίδης κατετάγει 7ος στα 60 κιλά ελευθέρας παίδων. Στις παγκορασίδες η Ναταλία Στεφανίδη κατέλαβε την 6η θέση στα 50κ.

Στο Μεσογειακό πρωτάθλημα:
Ο Άγγελος Αποστολίδης κατέκτησε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στα 80κιλά ελευθέρας πάλης παίδων, αργυρό μετάλλιο και για την Γεωργία Γκουγκούδη στα 62κ. ελευθέρας πάλης νεανίδων ενώ η Ευδοξία Ζαφειροπούλου το χάλκινο μετάλλιο στα 73κ. ελευθέρα πάλης κορασίδων. Την 7η θέση κατέλαβε και στο Μεσογειακό πρωτάθλημα παίδων ο Ευστάθιος Ξενίδης στα 60 κιλά ελευθέρας παίδων. 

Ικανοποίηση τόσο από το προπονητικό τιμ (Νεκτάριο Σαββίδη και Χαράλαμπο Κουκλίδη), όσο και από τη διοίκηση του συλλόγου για τις διακρίσεις των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου.