Βράβευση διακριθέντων αθλητών του Δήμου Αλεξάνδρειας

2016-10-18 10:20

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 19:00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας, στα πλαίσια του εορτασμού της 104ης Επετείου της Αλεξάνδρειας, βράβευση  αθλητών του Δήμου Αλεξάνδρειας που διακρίθηκαν μέσα στο 2016.

Την εκδήλωση προλόγισε ως εισηγήτρια της βραδιάς η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τρικάλων κα Μαρία Παπαϊωαννίδου, ενώ πριν τις βραβεύσεις πραγματοποιήθηκε πανηγυρική ομιλία για το χρονικό της απελευθέρωσης και του Μακεδονικού Αγώνα, από τον λαογράφο και συγγραφέα κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο.

Παρόντες στην εκδήλωση εκπρόσωποι της πολιτικής, του αθλητισμού και πλήθος κόσμου, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους διακριθέντες αθλητές.

Βραβεύθηκαν αθλητές του Δήμου Αλεξάνδρειας που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους, Βαλκανικούς, Μεσογειακούς, Πανευρωπαϊκούς, και Παγκόσμιους αθλητικούς αγώνες που διεξήχθησαν από τον Οκτώβριο 2015 έως τον Σεπτέμβριο 2016, καταλαμβάνοντας την 1η, 2η, και 3η θέση.

Από τον σύλλογό μας βραβεύθηκαν οι:

  1. ΔΡΟΜΠΟΥΛΙΑΝΟΥΔΗΣ Ραφαήλ, για την κατάκτηση της 1ης θέσης και του χρυσού μεταλλίου των 50 κιλών ελευθέρας πάλης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων του 2016.
  2. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Πέτρος, για την κατάκτηση της 1ης θέσης και του χρυσού μεταλλίου της κατηγορίας των 38 κιλών ελευθέρας πάλης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων Α’ του 2016.
  3. ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗ Γεωργία, για την κατάκτηση της 2ης θέσης και του αργυρού μεταλλίου της κατηγορίας των 57 κιλών ελευθέρας πάλης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων Α’ του 2016.
  4. ΠΟΛΟΣ Νικόλαος, για την κατάκτηση της 2ης θέσης και του αργυρού μεταλλίου της κατηγορίας των 42 κιλών ελευθέρας πάλης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων Β’ του 2016.
  5. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Άγγελος, για την κατάκτηση των 1ων θέσεων και των χρυσών μεταλλίων στα Πρωταθλήματα του κρατιδίου της Βάδης - Βυρτεμβέργης στην ελληνορωμαϊκή και την ελευθέρα πάλη, τον Φεβρουαρίου του 2016.

Η διοίκηση δια του προέδρου της, συγχαίρει τους αθλητές για την βράβευση και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επίπονη προσπάθειά τους για διάκριση.